Perfekt familielørdag

Lørdag morgen ble jeg vekket av en gira Miriam som kom og spurte om jeg ville være med i badehallen. Mens jeg og Jakob sov, hadde Simon og Miriam blitt enige om at en tur til badehallen var akkurat det som passa på en ellers regnfull lørdag. Etter en god frokost, i stua foran en Karsten&Petra-film, reiste vi til Fritidsparken i Skien for en skikkelig badedag. Begge ungene våre elsker vann, og Miriam har blitt en skikkelig tøffing til å hoppe uti! Flere timer kosa vi oss med sklier, badeleiker og bølgjebasseng.

Etter en liten shoppingrunde når vi først var i byen spiste vi middag ute alle sammen, før Miriam for første gang skulle på fotballkamp. Simon er stadig på kamp for å se ODD spille, og nå var det visst på tide at Miriam også skulle få være med. Da Miriam var 2 år og 2 mnd kunne ho faktisk navna på alle spillerene! Dere kan tro ho var blid da ho fikk springe over banen med Brodd (ODDs maskot) og ta bilde med han!

Jakob er litt liten for fotballkamp (foreløpig), så jeg og han tok en tur til min morfar. Over 70 år mellom dem, men som de kosa seg! Jakob ler, morfar tuller med han, og Jakob ler enda mer.

Snakk om perfekt lørdag!

Hva gjør dere som familieaktiviteter på lørdagene?

Ikke glem å meld deg på giveawayen på bloggen eller på instagram (@monicabj92). Vinner trekkes til lørdag!

4 Comments:

  1. Høres ut som en super lørdag til tross for regn!

    Vi gjør som regel alltid noe, enten det er en tur i skogen, lekeplassen eller bare ute i hagen. Mager fuglene på bryggen vår, vanner frukt/bærhagen.. Jakter på Pokémon, er på besøk, er sammen med små og store venner… Er kreative å lager ting (perler, plastelina, tegner.. ) Ofte er hele på guttenes premisser, vi gjør som de vil.

    God mandagskveld, Monica!

  2. Herlig lørdag spør du meg!!!

    Ha en herlig dag!!!

Legg inn en kommentar