Er`n på bøgda, så er`n på bøgda…

På fredag tok jeg og ungene oss en ettermiddagstur til Ulefoss. Jeg er jo selv oppvokst der, og da jeg gikk på videregående fleipa vi fra Ulefoss om a det var flere traktorer enn biler der, derav overskrifta… I hvertfall, da vi kom opp på fredag hadde Mommo og Moffen kjøpt traktor med henger til ungene, og det falt så i smak!

Samme morgen måtte vi ha regndress på oss, for i Farsjø var det alt annet enn fint vær, mend a vi kom til Ulefoss var det bare å få på seg tskjorte og shorts! Miriam var raskt på traktoren og var bestemt på at ho skulle ha lillebror på hengeren.

Pappa dro de først rundt, før Miriam overtok og dro Jakob rundt i hagen. Det er det noe av det skjønneste jeg har sett av de noen gang! Skulle ønske bildene kunne vise lyd, for slik som de lo sjarmerte oss så!

Med Ulefoss-gener i kroppen er det klart at traktoren falt i smak ;P

Følg gjerne siden Monicas liv på facebook

6 Comments:

  1. Skjønneste småtassene 😀 Så heldige! Klart ulefossinger må ha traktor 😉

  2. Så søte barn du har, Monica! Jeg skjønner godt det er kult med traktor!

  3. Jeg ønsket meg traktor når jeg var liten. Og gravemaskin i sandkassa! Utrolig herlige bilder!

Legg inn en kommentar