Årets første sommerdag

Flere som har hatt en fin helg? Her i Farsjø hadde vi en helt fantastisk søndag, i strålende sol og med hagen full av barn. Klokka var ikke mer enn 9 da vi hadde fått på oss tskjorte og shorts og kommet oss ut i hagen alle sammen. Naboene kom ut på samme tid, og ikke før i 17-tiden bevegde vi oss inn igjen!

Vi voksne installerte oss i hagen hvor barna kunne komme for frukt og drikke, mens ungene var høyt og lavt på trampoline, sklier,, husker, ringspill og andre aktiviteter.

Miriam var høyt og lavt, og alt vi kunne se og høre fra henne var det lange lyse håret og den herlige latteren. Naboen kom med stort brett lunsj, og jeg hadde med frukt og en prøvekake (15 cm kake delt på 9 mennesker, haha).

Jakob storkoste seg! Han er i utforsker-alderen, og både grass, blomster og småkryp på bakken er veldig interessant! Da han i tillegg fikk holde og spise en ananas var han så blid som aldri frø. Bare sjekk det gliset!

Husker dere jeg sa at me&i hadde sluppet herlige sommernyheter? Jumpsuiten er en stor favoritt (sponset), og har blitt brukt mange ganger siden.

Ekstra gøy var det at både vi og naboen har sklie. Vår er løs, så da jeg løftet den til naboens større, men fastmonterte sklie, var det en gjeng barn som hvinte av glede!

Slike dager altså! Håper sommerferien blir like flott =)

Følg gjerne facebooksiden Monicas liv

4 Comments:

  1. Ser herlig ut, nesten så man kan høre latteren!

  2. For en liten søtnos! Digg med sånne dager – håper det bare fortsetter ⭐️

Legg inn en kommentar