Legevakt og røngten…

Ja, legevakt og røngten er nemlig to av tinga jeg har gjort det siste døgnet. Det var ikke akkurat det jeg hade planlagt å gjøre disse to dagene, men i går klarte jeg altså å sparke foten skikkelig hardt inn i sofaen. Både jeg og Miriam hørte knaselyden, og selv om det ikke gjorde skikkelig vondt med en gang, ble det raskt verre og verre utover kvelden.

Etter en tur på legevakta, fikk jeg henvisning til røngten. Der var jeg i dag tidlig, og som frykta har jeg brukket noe i den ytterste knokkelen på tåa. Jeg slapp gips, men er bandasjert og teipa sammen Tenk at noe så lite kan gjøre så vondt! Je er heldigvis noe bedre i kveld, og klarer å gå på hælen. Men likevel…

Da er det bare å legge beina høyt og la det gro.

Følg meg gjerne på  facebooksiden Monicas liv og Instagram @monicabj92

4 Comments:

  1. Au! god bedring! Håper det snart går over og enda godt du slapp unna gips!

  2. Auauauau! Godt du kommer deg fremover, og faktisk slapp gips, jeg håper dagen i dag er bedre enn kvelden i går og at du har fått sove!

Legg inn en kommentar