Life is a beach, enjoy the waves!

Klart for vårens siste nyhetsslipp hos me&i! Denne gangen med skikkelig maritimt tema i (som alltid) flotte farger og mønstre. Jeg, som elsker å kunne kle mine barn likt, synes konseptet til me&i er fantastisk der klærne er laget i masse farger og uten de typiske rosa/blått-temaene som ofte går igjen andre steder. Når klærne i tillegg er så slitesterke som de er, kan de brukes av mange barn før de er slitt ut. Jakob er godt i gang med å bruke de første klærne Miriam fikk fra me&i (det var lenge før jeg ble bloggvenn), og man kan ikke se at klærne er brukt!

// Skrevet i samarbeid med me&i

Denne gangen er det turkis, blått og hvit som er hovedfargene. Som en kontrast har barnekjolen fått rosa linning og tskjorta fått oransje halslinning. Damekjolen har samme farger, og har et flatterende snitt. Og det beste med hele kjolen – den har lommer! Jeg går helst i kjoler, men det er få som har lommer med plass til telefon, nøkler etc. Men det har altså me&i gjort noe med!

// waves sleeveless dress // surfers strap dress // surfers v-neck //

Nå når sommerferien nærmer seg har det også kommet med to store badehåndklær i nyhetsslippet. Dersom du bestiller for 1200 kr på treff får du med ett av disse, og bestiller du for 2000kr får du med to! Ellers kan de også kjøpes.

Kunne du tenke deg å jobbe som selger for me&i? Sjekk ut siden HER for mer informasjon. I august blir det kickoff for nye og gamle selgere der den høstkolleksjonen presenteres. Og vil du være vertinne, noe som er kjempekoselig, kan du lese mer om det HER.

Følg meg gjerne på facebook: Monicas liv og IG: @monicabj92

2 Comments:

  1. Kule farger og jeg digger sommerfeelingen jeg får av å se på klærne!

Legg inn en kommentar