Tøystempler til klær + giveaway!

Sommeren kommer og med det er tiden inne for å merke alt nytt tøy til skole- og barnehagestart. Miriam har gått i barnehage i snart to år, og Jakob starter nå til høsten, og er det noe som er viktig, så er det å ha alle eiendeler merket. Alle. Vi har tidligere prøvd både strykemerker, lapper man tar på med varmejern og klistrelapper, og nå har jeg altså fått tilsendt to tøystempel fra babadut med navn på.
Og leser du litt lenger ned, kan du se hvordan du kan vinne to slike!

// Tøystempler sponset

Babadut er en dansk nettside med et stort utvalg produkter. Deres tøystempler er bare et av mange praktiske produkter, og fra før har jeg blant annet bestilt siklesmekker med egen tekst på til begge ungene. De er raske i sending, rimelige i pris og har en enormt rask respons om man har spørsmål! uansett når på døgnet jeg har tatt kontakt, har det aldri gått mer enn 10 minutter før jeg har fått svar på eposter!

 • Kan vaskes opp til 90 grader
 • Holder opp til 30 vaske ved 60 grader
 • Stempler på tøy, bamser, sko, m.m. (sugende materialer)
 • Avtrykk 38x14mm
 • Max.15 anslag pr. linje – inkl. mellomrom
 • Bestem selv tekst og skrifttype
 • Sort avtrykk
 • 1 stempelpute medfølger – nye stempelputer kan kjøpes separat

Disse er virkelig enkle og praktiske i bruk. Alt du trenge rå gjøre, er å stemple på tøyet eller merkelappen, og så sitter merket opp til 30 vask. Når trykket begynner å bli svakere, er det bare å stemple på nytt. Jeg har testet denne på både yttertøy, merkelapper og rett på tøyet, og har et godt inntrykk! På klær uten lapp, slik som hjemmestrikka ulltøy, kan man ikke bruke denne da. Det er mange fonter å velge mellom, og også selve stempelet kan man ha forskjellige farger utenpå slik at man ikke blander til barna.

Nå har du altså mulighet til å vinne et slikt et selv. Eller vinne to, dersom du deltar både her og på facebook! Du deltar ved å:
* lik Babadut på facebook og Monicas liv, legg igjen en kommentar under dette blogginnlegget at du er med

og/eller:

*følg Babadut på Instagram og legg igjen en kommentar under bildet på min instagramprofil @monicabj92

Vinner trekkes lørdag 10. juni og publiseres på Instagram og på bloggens facebookside Monicas liv

 

8 Comments:

 1. Linn FruBeversHverdag

  Jeg liker dere begge på Facebook! Elsker sånne geniale smarte ting. Fra august har jeg fire x sett jeg må merke og med stempel går det lett og fort!

 2. Barbro A Roksvåg

  Jeg er med ? Hadde vært perfekt å vinne ett slikt stempel til merking av klærne til sønnen ?
  Følger begge ????

 3. Eva-Christina Skaarup

  Tøystempler Monica, ja det var jammen en smart løsning på merking av tøy. Hadde vært gøy å vinne et slikt stempel til Kamma Elise :). Nå går det jammen fort til hun skal begynne i barnehagen!

 4. Dette hadde vore kjekt å vunnet! ? Denne virker mykje meir praktisk enn klistremerker ??

 5. Dette hadde vært kjekt! Slipper at klistrelapper faller av i vask ???

 6. Pingback: Langhelg – Monica Bjerkelund

 7. Så lurt! Litt lei av alle de merkelappene som detter av etter vask, noen er jo helt elendig! Så ja takk, dette må prøves 🙂

 8. Janne Stavåsen

  Jeg er med! Så kjekt ?

Legg inn en kommentar