Snøløvgenser

Nok et prosjekt er av pinnene og klart til bruk!

Nå er det riktignok for varmt til å gå med ullgenser, men da har jeg den klar til høsten, sammen med Nancy-genseren jeg strikka i vinter. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og fikk Simon til å ta noen bilder av meg så jeg kunne legge ut bildet. Og vet du hva – dette er det letteste mønsteret jeg har vært borti på plagg, kjempeenkelt om du skal strikke din første genser!

Jeg har også strikk matchende sokker og lue, mangler bare dusken på lua så dukker det nok opp et bilde av det også snart!

Om noen er interessert er den strikket i Drops Karisma på pinne 4. Størrelse M, lengden til størrelse L.

Hva synes du? Er du glad i å strikke?

Følg gjerne facebooksiden Monicas liv og Instagram @monicabj92

2 Comments:

  1. Den var veldig fin og nei jeg liker ikke strikke.

    Du kan se mitt forsøk her og begrunnelse for hvorfor jeg kjøper mine: http://avdelingholt.no/anja/2016/07/08/aldri-igjen-fokk-it/

    Ha en herlig mandag!

Legg inn en kommentar