Sommerferie og 40% på vårens favoritter

Jeg hadde siste dag på jobb i dag, og nå er det sommerferie! Jeg begynte i jobb igjen mye tidligere enn hva jeg måtte etter Jakob ble født, men det er det som var det riktige for meg. Jeg har vært så heldig å ha ca 60% undervisning på en barneskole i nærheten og har stortrivdes! men nå er det sommerferie, og flytting nærmer seg!

// me&i bloggvenn

Nå er det sommersalg hos me&i og plaggene er nå satt ned 40%! Det er noe av det bra med me&i, de bytter ut hele kolleksjonen hvert halvår, slik at man alltid har noe nytt å velge i! Når de i tillegg har nyhetsslipp med noen få plagg en gang i måneden er det alltid noe nytt å velge i. Nå selger de altså ut sesongens plagg til 40% og hele utvalget kan du se HER. Under er en collage med noen av mine favoritter.

Jeg er glad i både masse farger og kjoler, så me&i sine kjoler er de beste jeg kan få. Jeg har kjøpt 5 av vårens 9 kjoler…

Jeg skal fortsatt være bloggvenn til høsten, og da skal vi bloggere få være med som modeller på me&i sitt moteshow i Oslo! DET skal bli gøy!

Følg gjerne Monicas liv på facebook

 

 

Legg inn en kommentar