Ønskeliste Jakobs ettårsdag

Tenk at om bare to uker fyllet Jakob ett år! Kan ikke tro at det har gått så fort. Midt oppi flytting og alt som skjer i sommer skal vi altså ha bursdagsfeiring, og siden huset her er halvveis nedpakka, skal feiringa være hos mine svigerforeldre. Vi blir stadig spurt om gaveønsker til Jakob, for med en storesøster han arver veldig mye fra er det ikke så lett å komme på. Jeg har googla litt og laget en collage som jeg tror passer barn som har eldre søsken og som skal i barnehage. Kanskje får DU noen gode tips også!

-matboks og drikkeflaske – instrumenter – votter og lue til vinteren – vinterdress – tynt ullsett – tjukk ulldress – flere deler til togbanen – gummistøvler – «my first year»-ramme – plastballer til ballrom – bøker – leikekasse – skip hop zoo pack – verktøybenk – treklosser – barnehagesekk-

Hva er dine beste tips til ettårsdag?

2 Comments:

  1. Camilla Malvine

    Den dyrelyd-boka er fantastisk! Lucas fikk til barnevelsignelsen, og det er fortsatt favorittboka. Den inneholder mange småting som gjør at den nok kommer til å være kul i en laaang tid fremover 🙂

Legg inn en kommentar