Min første bryllupskake!

I helgja hadde jeg æren av å få bake bryllupskaka til vakre Helene og hennes Holger da de gifta seg. Helene og jeg er venninner fra lærerskolen, og da ho i vinter spurte om jeg kunne tenke meg å lage bryllupskaka måtte jeg tenke meg om et par dager. Tenk så skummelt, aldri hadde jeg gjort det før, og så skulle jeg kanskje gjøre det til ei venninne som jeg dessuten skulle på bryllupsfesten til! Jeg sa til slutt ja, og gleder meg stort til å vise fram min aller første bryllupskake.

Men først, se så flott brudeparet er! Helene er den mest omsorgsfulle og godhjerta jenta jeg veit om tror jeg, og Holger er heldig som har fått ei så flott jenta. Det var moro å få være med å feire disse herlige menneskene.

Den 7,5 kg (!!!) tunge kaka falt heldigvis godt i smak, og det meste ble spist på festen. Da klarte jeg å senke skuldrene, for jeg var ganske nervøs da den ble satt fram.

1 etasje er sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, sjokolademousse og sjokoladebiter. 2 og 3 etasje er sukkerbrød med vaniljekrem, fløtekrem og ferske, norske jordbær. Kaka er trukket i hvit marsipan og pynta med 20 ekte roser. @

Jeg har nå laget egent instagramprofil til alle kakebildene, så er du på Instagram og vil følge meg, finner du meg under brukernavnet @sweet_monicake!
Eller på facebook – Monicas liv

4 Comments:

  1. Camilla Malvine

    Jeg er imponert!!!!!!!!!

  2. Kjempefin kake! Hvor mye tar du for en bryllupskake?

    • Foreløpig er jeg jo ingen proff og driver kakebakeri, men det er mye jobb og ofte koster det en del med ingredienser til ei slik kake. ingredienser x 273 er ofte en god pekepinn =) Send gjerne en mail til monicake@monicabj.no eller på facebooksiden facebook.com/sweetmonicake =)

Legg inn en kommentar