Puss puss så får du en suss

Tannpuss ja. Mareritt for noen småbarnsforeldre, lett som en plett for andre. Uansett, det må gjøres. Da Miriam satte seg ned ved siden av Jakob for å lære han å pusse tenna måtte jeg bare ta et bilde av de. Snakk om å se himmelfalne ut begge to, haha!

Miriam var over 11 måneder da ho fikk første tann, og var ikke særlig interessert i ha tannbørsten i munnen, naturlig nok. Nå er det lett som bare det, for vi har noen faste sanger som synges sånn at jeg får børsta vekk alle » Kariusene og Baktusene». Jakob fikk sin første tann da han var 10 måneder, og nå popper de ut i full fart. Han elsker tannbørsten sin siden det klør så i tennene, og ikke minst er det stas å herme etter hva storesøster gjør. Bare se det nysgjerrige blikket.

Hvordan har tannpussen vært hos dine små?

2 Comments:

  1. Camilla Malvine

    Så herlige bilder! Kjekt med en storesøster som kan lære bort kunstene sine:-) Lucas elsker foreløpig tannpussen, det har han gjort siden han fikk første tanna 4,5mnd gammel. Jeg pusser først, så får han leke med og tygge på tannbørsten sin etterpå 🙂 Nå som han har fått de to tennene oppe liker han det ennå bedre, sikkert fordi det har klødd litt ekstra denne runden (fikk nr 3 forrige helg og nr 4 i helga som var)

Legg inn en kommentar