Vi flytter inn!

Wehey! Nå er det gjort, bare dager igjen så er alt på plass! Vi har funnet oss nytt bosted, og i går kveld ble kontrakten skrevet under, nøklene mottatt og leiligheten våres. Lykke!

Endelig har vi funnet et sted vi skal bo framover. Drømmehuset har ikke dukket opp enda, så vi har derfor valgt å leie en flott leilighet til drømmehuset dukker opp. Og om noen ikke har fått det med seg enda, så er det Heddal som blir vårt nye sted. Leiligheten er splitter ny nå i 2017, og ligger rett ved jobb og barnehage.

Vi er såååå spente på å flytte inn, og med noen hengerlass til er alt klart for at vi flytter inn!

Flere bilder kommer selvfølgelig så snart vi kommer på plass!
Følg med på facebooksiden Monicas liv!

2 Comments:

  1. Gratulerer, det er så spennende å flytte og ikke minst å tenke på hvordan man tror det kommer til å bli. Jeg har innredet utallige boliger i løpet av mitt liv, uten at jeg har bodd på alle stedene. Kos og gled dere

Legg inn en kommentar