Feiring av Jakobs ettårsdag <3

Om noen dager blir den lille godgutten vår ett år allerede! For noen dager siden var hele familien samla for å feire Jakob, og siden vi er midt i en flytteprosess hadde vi feiringa i Bø. Med tanter, onkler, søskenbarn, alle besteforeldre og noen oldeforeldre ble dagen feira ute i finværet med grilling, kaker og leiker.

De tøffe ballongene er å finne i FruBevers Baby <–  nettbutikk (reklame). Kan fylles både med helium eller vanlig luft, og kan brukes flere ganger.

Simon var kokk for dagen og grilla til oss alle. Jakob var storfornøyd med pølse og maiskolbe på bursdagen, og fikk på finstasen først etter mat… Da tok nemlig tante Rebekka ettårsbilder, slik ho gjorde av Miriam på hennes ettårsdag. Se så herlige noen av bildene ble under her – jeg har virkelig verdens mest sjarmerende sønn <3

Eldstekusine Thea Emilie stelte i stand leiker, der vi ble delt i lag og hadde konkurranse i ringspill, pil&bue, hoppetau, pilkast og badmington. Så var det kaketid. Så og si alt av kakeutstyret mitt er jo nedpakka for tiden, så da var det om å gjøre å lage en flott kake, selv med få hjelpemidler. God ble den nå, og bursdagsbarnet selv var så fornøyd som jeg sjeldent har sett han. Det var nemlig første gang han fikk sitt helt eget kakestykke!

Som dere skjønner det bildet er FØR-bilde… Altså, det så mest ut som han hadde tatt et gjørmebad da han var ferdig, og midt i all sjokoladekremen så vi en liten krølltopp, med verdens største siklende glis, fornøyd som bare det.

Det gøyeste med pakkeåpninga, var for Jakob bånda. Storesøster  Miriam og fetter Tobias hjalp til med gaveåpninga og kusine Thea stod for lesing av korta. Jakob fikk masse fint til barnehagestart, uteleiker, og treklosser, som raskt ble en favoritt.

Verdens fineste gutt <3

<3

 

Legg inn en kommentar