Hipp hurra for Jakob!

Hipp hipp hurra, i dag fyller verdens beste gutt et år!

Et helt år har gått siden Jakob bestemte seg for at han i full fart skulle komme ut og gjøres oss til verdens lykkeligste foreldre en gang til. Du lille vakre Jakob vår, bare 3 kg da du ble født, men en riktig stor gutt nå. Du snudde opp ned på våre liv, til det bedre. Med en storesøster som elsker deg like høyt som du elsker henne har hverdagen gått som en lek. Den gleden dere viser hverandre er fantastisk å se.

Krabber og aker deg fram, sitter og reiser deg opp. Er raskt til å gå ei runde rund bordet om du får holde deg fast og stadig ute på nye eventyr. Alt må utforskes, og aller helst smakes på. Du er den mest levttvinne ungen man kan tenke seg. Du smiler, spiser, smiler, sover, smiler, leiker og smiler litt til. Alltid blid og sjarmerer alle rundt deg med de store brune øynene, de lyse krøllene og det silende smilet ditt.

Du er mamma, pappa og storesøsters prins og vi elsker deg <3
Gratulerer med ditt første år, Jakob <3

 

Legg inn en kommentar