Londontur, bryllup og innflytting!

Den siste uka har gått i ett. Rett og slett! Jeg har verken hatt kamera eller mac i på samme sted som meg, og har derfor tatt en ferie fra blogginga. I forrige uke dro nemlig jeg og Simon til London noen dager, med pause fra nedpakking, flytting, utpakking og til og med barnefri! Vi hadde noen fin dager bare oss to hvor vi var rundt i byen på dagtid, shoppa, spiste god mat og var på flere musikaler.

Dagen vi kom hjem fra England kom vi til foreldrene mine halv 8 på kvelden. 45 minutter seinere hadde jeg fått lånt klær, sminke og smykker av min søster og var klar for bryllupsfeiring! Har vel aldri vært så rask med å pynte meg til bryllup noen gang, hehe. Bryllupsfesten var knallgøy, og vi dansa til langt på natt.

Siden det har vi enda rukket å pakke ut enda mer i leiligheten, kjøpe møbler på IKEA og få skrudd de opp. Takket være fantastisk god hjelp av foreldre som stiller både som barnevakt og «møbelsnekkere»/utpakkere/vaskehjelp og slikt! Vi er heldige!

Så, det har rett og slett gått i ett. Denne uka blir også en annerledes-uke, for vi har akkurat kommet oss på leir hvor vi skal bli ut uka.

Men du, følg gjerne med på facebooksiden Monicas liv og på Instagram @monicabj92. I løpet av uken kommer det nemlig en knallfin giveaway som kun foregår der!

 

2 Comments:

  1. Bizzzy dame om dagen du, Monica? Innholdsrike uker dere har nå. Herlig å se?

Legg inn en kommentar