Sommerleir for hele familien

Sommerferie er deilig dere! Som jeg nevnte i slutten av forrige innlegg, er nå hele familien på sommerleir. Vi har allerede vært her noen dager, og skal kose oss sammen ut uka. Sammen med mine svigerforeldre deler vi leilighet i Fyresdal hvor vi, sammen med ganske mange andre (i fjor var vi ca 1200), er på Telemarksstevnet.

Her er det masser av aktiviteter for barna, flott sandstrand, bananbåt på vannet, tre møter om dagen, eget opplegg for de minste («Barnas») og for tenåringer («Tweens»), bålkos rundt midnatt, fotballområde, sangstund (for den eldre garde), trampoline, hoppeslott, grilling, god musikk, campingvogner, gode venner og sosialt på tvers av alle aldre.

Miriams to store forbilder, Sara og Serine, er også på leiren. Det er to jenter på 14 og 16 år som har kjent Miriam siden ho ble født. Miriam elsker å være med de, og de er virkelig verdens flinkeste med henne! De har tidligere vært barnevakt for henne, og er gjerne med og hopper på trampolina eller leiker med henne. To fantastiske jenter hele familien setter veldig pris på<3

Hva gjør du i sommer?

Legg inn en kommentar