Vel overstått leir og giveaway!

Da er vi hjemme fra leir, og vi begynner å lande litt etter en uke full av aktiviteter! Helt siden tirsdag har har alle fire + mine svigerforeldre koset oss i Fyresdal, på leir sammen med mennesker fra hele Telemark. Et fantastisk barneopplegg er over, og jeg har sjeldent sett Miriam så gira, fornøyd og lett å ha med å gjøre, tross seine kvelder. Vi har rett og slett hatt en fantastisk uke!

På kveldene har vi vært hengt med andre jevnaldrende, og de siste kveldene har det vært med en gjeng fine folk fra Heddal. Bål, grillmat, ullpledd og samtaler langt ut i de seine nattetimer har ført til begynnende vennskap vi gleder oss til  fortsette når vi i morgen (!!!) flytter til Heddal!

Minner om at på Instagram har jeg i dag delt en superfin giveaway som trekkes til torsdag! Følg @monicabj92 og sjekk det ut!

 

Hva har du gjort denne uka?

Legg inn en kommentar