De første bildene av vårt nye bosted!

Litt ferie og litt rydding. Slik har den siste tiden vært, og siden vi tok oss en fridag i går, har vi hatt en intensiv ryddedag i dag. Mamma kom opp og hjalp oss utrolig mye, og nå har første etasje blitt ganske så bra. Mange esker er tømt, og nye møbler har kommet opp. Det er fortsatt mye som gjenstår, men det er godt å kunne sette seg ned her med god samvittighet her i kveld og vite at vi har stått på i over 8 timer for å gjøre første etasje fin!

Jeg har tatt førbilder av alle rommene, og tenkte å vise de sammen med etterbilder etter hvert som vi føler oss ferdige med romma. Men først, noen få bilder fra stuekroken etter dagens sjau.

På Instagram (@monicabj92) har jeg nå en fin giveaway i samarbeid med Personlig Almanakk som trekkes i morgen (TRUKKET)!  Og mot slutten av uka kommer det en overraskelse til mine følgere på Facebook (Monicas liv)

6 Comments:

  1. Så koselig det har blitt!

  2. Hvor er sofaen i fra?

  3. Så koselig <3 Du har en nydelig smak på interiøret <3

Legg inn en kommentar