Barnehagepakke giveaway

//Annonse

God søndag! Har dere hatt en fin dag? Det har vi! Og vet dere hva? Jeg er jo med i et bloggnettverk kalt Inspira, og i dag har fire av oss en felles giveaway der du kan vinne kjempeflotte barneprodukter fra Skip Hop.

Miriam hadde en slik sekk som barnehagesekk første året (katt), og nå har altså Jakob fått bie-sekk med matchende matboks og drikkeflaske. De er solide og gode, er barnevannlige og har stilige detaljer.
Man kan vinne sekk, matboks og drikkeflaske (som på bildet under), men i ulike modeller. I dag er det  bie, ape og giraff som deles ut, og delar du hos alle, firedobler du sjansen for å vinne. Hos alle sammen er det et barnehagesett med sekk, matboks og drikkeflaske som deles ut.

Hos meg kan du vinne bie
Hos Katinka kan du vinne bie
Hos Linda kan du vinne ape
Hos Laila kan du vinne giraff

Klikk på navnet deres for å komme til konkurransene deres.

Matboksen har en egen fruktboks som passer oppi. Og drikkeflaska tåler oppvaskmaskin! Og det er viktig, for tidligere har vi opplevd at drikkeflasker har krympa i oppvaskmaskina!

For å være med i trekninga må du inn på bloggens facebokside Monicas Liv, like den og kommentere under bildet av biesekken. Bildet blir lagt ut i morgen, mandag.

 

One Comment:

  1. Pingback: Har du barn i barnehage? – Avdelingholt

Legg inn en kommentar