Sommerminner skapes

I natt gjorde jeg og Miriam noe morsomt, som jeg håper mange 3-åringer har fått oppleve i sommer!

I morges våknet jeg nemlig småkald og støl, i sovepose på et hardt underlag, nonstop og bamser «overalt» og med beina most inn i en benk. Og ved siden av meg var verdens lykkeligste 3åring, som hadde sovet ute i sovepose for aller første gang! Alt stølhet og kulde forsvant av synet på den meget glade og stolte jenta som hadde gjort noe hun hadde gledet seg til i lange tiden!

I går bestemte vi oss for å pakke tursekkene og soveposene, og kjørte til Ulefoss. Pappa har nemlig masse turutstyr, og planen var egentlig å slå opp telt i hagen og sove i telt for første gang. Men så kom regnet og tordenet, så etter en regnfull blåbærtur valgte vi å flytte oss inn i leikestua. Med nonstop, smoothie, capri sonne, min favorittbok fra jeg var 3 år og lommelykter la vi oss tidlig ut i leikestua. I hver vår sovepose, med lommelykt og godis leste vi oss gjennom «Petter Kanin»-boka, før vi pussa tenna ute, slik man gjør på ordentlig tur.

Dagen starta tidlig, og vi var litt kalde så vi rusla inn, men stoltere jente enn Miriam finner du ikke i dag!

På facebooksiden Monicas liv er det nå en fin giveaway der du kan vinne barnehagesekk med innhold!

2 Comments:

Legg inn en kommentar