Bluesfestival

I helga har Notodden Bluesfestival blitt arrangert i nærområdet, og det har rett og slett vært folkefest i gatene. Tivoli ble satt opp for barna, mange dagsarrangementer har vært arrangert, bilveier har blitt gågater og utallige telt og campingvogner har fylt gatene.

Selv har ikke jeg deltatt på så mye, men barnehageblues og litt barneaktiviteter har vi fått med oss. På lørdag kom også NRKs sommertog til Notodden, og tross øs pøs regnvær i det øyeblikket toget kjørte inn på perrongen, var det ganske mye folk der!

Sukkerspinn, potetløp, ballongdyr og tivoli var ten tvil mest populært her. Tøffingen Miriam turte til og med å ta berg og dalbane på tivoliet!
Høydepunktet var likevel noe hun hadde gledet seg til hele uka – nemlig å få møte den store barnetvhelten Fantorangen!

Miriam hadde tegnet tegning av seg selv og Fantorangen som ho ga med stolthet – etter at vi hadde stått først i køen leeeenge for å få tatt bilde med helten hennes. Resten av bildene jeg tok av henne med Fantorangen står hun bare og stirrer på han med beundring <3

 

Hva har du gjort i helga?

 

 

Legg inn en kommentar