Moteshow, photoshoot og kick off!

Phu, det har tatt noen dager å lande igjen, for den siste uka har hatt en fullstappa timeplan! Det hele toppa seg i helgja, da jeg og fire andre bloggvenner møttes i Oslo for å gå moteshow og vise fram me&i´s AW17!

Fredag kveld møttes vi for en presentasjon av årets kolleksjon. Vi var faktisk blant de første i Norge som fikk se den. Ikke en gang selgerene fikk se den før lørdag, og først på onsdag kommer klærne for salg. Vi fikk dessuten et godt innblikk i måten klærne blir produsert og historien bak konseptet. Kvelden fortsatte med nydelig mat på hotellet, sammen med både den norske og internasjonale ledelsen i me&i.

Lørdag morgen startet forberedelsene til moteshowet vi skulle gå. Frisøk og make up-artist var på plass og stelte oss 5 jentene som skulle gå. Dessverre ble fotografen sjuk så nær showet at det ikke var tid til å finne en ny, så jeg tok de fleste bildene av de andre, og ei av e andre tok av meg. Bildene fra photoshooten kommer når kolleksjonen slippes til onsdag!

Showet gikk superbra, og totalt var også 5 barn (de fleste var barn av bloggerne) som fikk vist fram den herlige barnekolleksjonen. Noen sneekpeeker på den kan du se i collagen øverst.

// ALEXANDRA // KRISTINE // CHRISTINA // LOUISE //

Følg meg gjerne på facebooksiden MONICAS LIV eller på Instagram @monicabj92

4 Comments:

  1. Så stilig. Dette liker du, du stråler. 🙂
    Klem

  2. Så fine bilder av deg, Monica ⭐️

Legg inn en kommentar