Høstkolleksjonen er sluppet!

Annonse

I dag slippes me&i`s høstkolleksjon, som jeg var så heldig å få vise fram på catwalken på lørdag. Sammen med fire andre bloggvenner fikk vi være me på både visning av klær, prøving før alle andre – selv selgerene –  og gå på catwalken. Det ble tatt mange bilder av oss i klærne, og disse har jeg tenkt til å vise i dag!

Som alltid har me&i laget en kolleksjon av behagelige, feminine og fargerike klær. I damekolleksjonen er det mye burgunder, lilla og mørk sjøgrønn, i tillegg til basisfarger som sort og grått. For meg, som virkelig elsker å gå i kjole, er det helt topp at kjolene fra me&i stort sett alltid har lommer, slik at jeg kan gå med de til hverdags og likevel ha med telefon og nøkler. Lekre bluser og behagelige tightsbukser er også å finne denne sesongen.

Alle dameklærne kan du se HER
Alle barneklærne kan du finne HER

Nytt av sesongen er at de også har sko. Disse er å finne HER

Favorittkjolen over, og favorittbukse under!

Klærne er å få tak i på homeparty. Det kan du ha ved å være vertinne, hvor du i tillegg for mange fordeler ved å holde partyet. Jeg skal ha et party i løpet av høsten, slik jeg har hatt 3 ganger før, og gleder meg til det. Det er rett og slett veldig lettvint og praktisk å få presentert alle plaggene og deretter får prøvd de i eget hjem, sammen med venner og familie for jentekveld.

Under kan dere se de andre fine jentene som også er bloggvenn for me&i. Link til bloggene kan du finne under bilder, og der er også deres favoritter fra denne kolleksjonen.

// LOUISE // CHRISTINA // ALEXANDRA // KRISTINE //

Har du vært på me&i party før? Hvilket plagg var din favoritt denne høsten?
Følg meg gjerne på facebooksiden Monicas liv eller på Instagram @monicabj92

Legg inn en kommentar