For første gang på lenge…

Med en kombinasjon av mammapermisjon og jobb, har det siste året vært annerledes enn hvordan hverdagen har pleid å se ut for meg. Men for første gang på lenge, ja hele 14 måneder, skal jeg fra mandag tilbake på skolebenken.

Jeg gleder meg og har store forventninger til det neste året. Etter å ha studert matte og naturfag på lærerskolen i Porsgrunn, skal jeg i år studere kunst og håndverk ved siden av bacheloroppgaven min i pedagogikk. Jeg føler meg veldig klar for å begynne å studere igjen, og tror jeg er ganske forberedt.

Sekken er klar, nye skrivesaker og kladdebøker er kjøpt inn, tegne- og maleutstyr til K+H er i hus og flere av skolebøkene har jeg fått tak i. Nå må jeg bare ferdigstille kontorhjørnet her hjemme hvor jeg skal sitte og studere.

Skal du studere i år?

4 Comments:

  1. Camilla Malvine

    Blir bra! Gleder meg til å gå i klasse meg deg 😀

  2. Ønsker deg masse lykke til. Jeg synes du er en flott jente og en velsignelse for de rundt deg.
    Koselig blogg. Jeg er ingen baker så skulle ønske du bodde i nabohuset . Hadde vel snust meg inn og smakt på de uendelig deilig makroner og andre ting du snurrer sammen.
    Ønsker dere en velsignet god høst.
    Medvandrer hilsen fra Lisa

Legg inn en kommentar