Heddal

En måned har gått siden vi flyttet inn i leiligheten, en måned i Heddal. Hverdagen er i gang, og timeplanen er så full at jeg veit nesten ikke hvordan vi skal få til alt. Ungene er i barnehage, Simon på jobb, jeg har begynt på mitt tredje år på lærerskolen og har i tillegg fått meg en vikarjobb på en av skolene i kommunen.

Ikke alle esker er pakka ut og på plass, men vi har funnet oss godt til rette og trives i leiligheten. Vi har alle fire fått mange venner, og har faktisk ukentlig måtte takke nei til å komme på middagsbesøk, fordi vi allerede er spurt av noen andre! Luksusproblem, er det ikke det det kalles?

De siste par ukene har dessverre vært preget av mye sjukdom hos barna, så det har vært lite barnehage. Vi har likevel fått sett en del av nærområdet, og her om kvelden reiste jeg og ei venninne ut på spontan blåbærtur. Der var der jeg tok disse bildene (med mobilen), mens vi gikk noen timer i fjellet og så solnedgangen.

Livet i Heddal er bra!

I oppstarten av alt nytt, er det hektisk her hjemme. Det blir lite blogging (bloggens facebookside: Monicas liv), men på Instagram er jeg mer aktiv: @monicabj92

4 Comments:

  1. Godt dere har kommet på plass 🙂 God bedring videre i heimen, håper dere er friske nå! 🙂

  2. Så fint at dere er godt installert i deres nye hjem. Og for et luksusproblem med ?

Legg inn en kommentar