Bursdagshelg

Eller, bursdagslanghelg er mer riktig å si. På mandag var vi inin nevøs femårsdag, og helga føre var vi på Ulefoss for å kosa oss en helg og blant annet feire bursdag. Rett fra barnehagen bar det av gårde, og vi hadde ikke før kommet fram før Miriam var ute av bilen og måtte sjekke postkassa si. Pappa har nemlig hengt opp ei postkasse på leikestua, og der kommer «tilfeldigvis» postmannen når Miriam skal på besøk. I postkassa ligger det en konvolutt og inni den er det en seigmann, sjokoladepenge eller karamell. Så må alle inn i leikestua der tallerkner deles ut og godtebiten deles i mange små biter med plastkniv.

Å være på «hotell mamma&pappa» er riktig så deilig, og selv om ungene har alt de trenger der, måtte de ha med de nye klærne de har fått fra me&i. Noen som ser hva det er bilde av på Miriams genser? Klarte ikke la være, når de lager klær med KANELSNURRER på, måtte jo bare Miriam få en slik en! Vi har kosa oss både på leikeplassen, med is og kake på bursdagen, huska, kjørt leketraktor, plukka blåbær og ikke minst har ungene fått være med å grave opp mange poteter!

Slike helger altså <3

 

2 Comments:

  1. Herlige bilder av flotte unger, klærne er skikkelig fine!

Legg inn en kommentar