Sporty September hos me&i

Første onsdag i måneden er det nyhetsslipp hos me&i, og som bloggvenn med dem viser jeg hver måned fram nyhetene og mine favoritter! Vi som har hatt treff tidligere og er VIP-kunder får se klærne en dag før alle andre, så om du ønsker å være vertinne er det bare enda en fordel! Sjekk ut mer her.

Over til klærne. Nå i september har me6i for første gang treningstøy i kolleksjonen! Jeg virkelig elsker mønsteret, og ikke minst det at mor og datter kan matche! Men så er greia den at jeg ikke trener, og jeg lar ikke Miriam gå i stramme treningsplagg på hennes fritidsaktiviteter, så da er det jo supert at de har mer enn bare treningstøy.

En superdeilig velourjoggedress er nå på vei til meg i posten, og mens treningssenter og turnssaler fylles opp av jenter og damer i lekkert matchende treningstøy, skal jeg krype opp i sofaen med en kopp kakao og en god bok i min nye kosedress. Joggedress er det også å få tak i til barna, og me&i gjør noe lurt igjen. Dressen er laget i nøytrale farger, så da jeg klikket hjem denne, valgte jeg den i Miriams størrelse, og så kan Jakob arve den om noen år. I tillegg finnes det en stilig tskjorte til barn – bare se under.

 

Om du er nteressert i å være vertinne eller selger, kan du klikke deg inn på siden deres.
HER kan du finne alle plaggene i Sporty September.

Hvilken er din favoritt?

 

 

2 Comments:

  1. Min favoritt er alt som er mykt og ikke strammer!!!

Legg inn en kommentar