Kunststudent

Jeg er tilbake på skolebenken etter et år i permisjon, og 3 uker ut i skoleåret, er første arbeidskrav snart klart. Jeg går på lærerskolen der jeg skal bli lærer for 5-10 klasse, og i år er det Kunst og Håndverk, og pedagogikk jeg tar. Kunst og håndverk er virkelig helt midt i blinken for meg. Jeg Koser meg med oppgavene, og selv om jeg aldri har vært en stor tegner eller maler, er det veldig gøy når man bare blir kjent med ulike teknikker! Dessuten er det mange praktiske oppgaver det er enklere å utføre seint på kvelden enn tunge teorioppgaver.

Kveldene siden skolestart har derfor ofte bestått av ulike teknikker innen tegning og maling. Jeg har blant annet tegna den vakre stavkirka her i Heddal. Men nå i det siste har det altså vært maling. Tør ikke tenke på hvor lang tid jeg brukte på bildet over… Men samtidig er eg fornøyd nok til å legge det ut her – det er tross alt mitt første forsøk på stilleben noen gang.

Blyanttegning over, og kullstift + knettgummi under.

Følg gjerne med på bloggens facebookside Monicas liv!

Er du glad i å tegne?

2 Comments:

  1. Så flink du er! Jeg har en kunstner hjemme, jeg vet det tar tid, men jeg synes du løste oppgavene med glans!

  2. Så moro!
    Kult å prøve ut forskjellige teknikker! Ser ut som du har dreisen på det, Monica!

Legg inn en kommentar