Hipseat – tips til alle småbarnsforeldre!

Frimodigheten lenge leve altså. Før jeg går videre skal jeg rett og slett dele grunnen til at jeg i det hele tatt skriver denne innlegget! For en 5-6 uker siden klikka jeg innom ei dansk nettside jeg har bestilt en del fra tidligere. Jeg har vært fornøyd med det jeg bestilt, og plutselig kom jeg over et produkt ved navn Hipseat som fanga min oppmerksomhet. Jeg sendte derfor en mail med spørsmål om den var lite god som reklamen viste, og fikk til svar at de kunne sende meg en dersom jeg kunne skrive en ærlig mening i sosiale medier. Det takka jeg ja til og de siste ukene har jeg altså fått testet ut dette produktet.

Jeg har barn som elsker å bli båret, men som ikke har tid til å sitte så lenge før de skal ned igjen. Bæresjal eller bæresele er derfor ikke så aktuelt, men da jeg kom over denne «rumpetaska med sittepute», tenkte jeg at den måtte jo være super. Og det er den! Hadde jeg visst om denne tidligere hadde jeg bestilt den med en gang. Den er den danske nettsiden Babadut for fører den.

Det står på nettsiden at den passer livvidde opp til 106, og den kan faktisk strammes så mye inn at Miriam (3,5 år) bruker den til dukka si:

Det er rett og slett et sete som festes rundt på hoftene, slik at man slipper å stå skjevt når man bærer barna på hofta. Mange får vondt hoftene etter mye bæring, men etter at jeg har brukt denne en måneds tid (med barna hjemme fra barnehagen en måned pga sjukdom), merker jeg ingenting. jeg hadde den også med meg på menighetsweekend i helgja og der var det mange foreldre som ble imponert over et så kjekt bæreredskap. jeg bruker den både til Miriam og Jakob, og den er veldig enkel når barna vil opp og ned hele tiden. Jeg er glad jeg tok kontakt og spurte, for denne kan jeg virkelig anbefale videre! Anbefales!

Hvordan bærer / bar du dine barn?

2 Comments:

  1. Så smart, jeg har bært barn utallige timer på hofta og tro meg, man blir sliten etter hvert.

  2. Kjekk greie, dog kan snart mine barn bære meg så jeg bør kanskje tipse videre?

    Ha en nydelig dag!

Legg inn en kommentar