Weekend-tur

Helger som denne altså! Vi har nok en gang tilbragt helgen i Fyresdal, og det var like flott som vanlig. En helg fylt av flotte mennesker, fine samlinger, turer og aktiviteter sammen. Det var klart for årets menighetsweekend, og for vår del var det første tur sammen med en gjeng på over 100 stykker fra Heddal. Selv om det er høst og småkjølig ute, var vi kjempeheldige med været, og lørdagen var fylt av uteaktiviteter for alle aldre.

Med rundt 30 barn, var det en stor gjeng som prøvde ut aktiviteter som kano, elveløp med selvlagde båter, trampoline og fotball. På lørdag var vi en stor gjeng som gikk 2,5 km runde, og med en slik lengde var både bæremeis og vogn med – oh heldigvis noen sterke folk som var med og hjalp! Vi stoppa på leikeplass til slutt der alle ungen fikk løpt og leika fra seg, før vi gikk ferdig runda, tilbake til bålkos og pinnebrød.

Etter tre intensive samlinger med mye sang, var stemmen så sliten, at både søndag og mandag var jeg uten stemme, og i går var den mørk som en bass, haha, så hel tre dager tok det før stemmen var tilbake. 

Da Miriam og venninna hennes så at de store barna fikk være ute i kano, spurte de om ikke de kunne ut i båt de også. Vi heiv oss rundt, fikk på redningsvester alle mann, og ut i kano bar det – for første gang for våre to treåringer. Kjempestas!

Slike helger betyr så mye! Gode venner, masse folk, musikk, samlinger, aktiviteter og for min del – å bli bedre kjent med masse flotte mennesker!

Følg gjerne Monicas liv på facebook.

6 Comments:

  1. Så ut som en herlig helg, verdt å miste stemmen for denne!!!

  2. Jeg var med 🙂 Dattera mi og jeg stortrivdes. Vi skal jenta suksessen neste år. Det var hyggelig å blir kjent med deg, Monica!

  3. Det så ut som en skikkelig koselig helg! Skjønner godt både store og små koste seg!

Legg inn en kommentar