Favorittårstiden <3

Høsten er uten tvil min favorittårstid! Deilig, kjølig høstluft, fantastiske farger i skog og mark og litt mørkere kvelder – helt topp!

Jeg er en skikkelig frysepinn, så et av «høydepunktene» (om man kan kalle det det), er å finne fram deilig ulltøy, store strikkegensere, ullkjoler og tjukke strømpebukser. Å fyre i peisen eller bål ute, grille marshmallows, drikke kakao, filmkvelder og playdater.

Øs pøs regnvær ute, leketid og brettspill inne. Gjerne en hyttetur og ut i skog for å ta bilder og høste bær.

Og er du blant de som ikke er så glad i «den kalde, sure høsten», så får du her noen tips for å lyse opp dagene:

Lag en høstkrans: Lag en krans med alt det flotte du finner ute i naturen. Som kongler, rognebær, blader og annet. Enkelt og gøy å lage, og veldig fint å pynte med! Jeg har laget en enkel DIY HER.

Varme plagg er som jeg nevnte en av mine favoritting med høsten. Jeg er et kjolemennekse, og går i kjole hele høsten. Nå er det masse deilige, varme kjoler i butikkene, og til disse trenger man strømpebukser. Når jeg alltid går i kjole  kan jeg jo ikke nekte Miriam det heller. Ei jeg kjenner her på Notodden driver nettbutikk for barn, og har nå fått inn masse stilige strømpebukser i alle farger og former til både gutt og jente OG til søskenmatch (tommel opp!), kan du sjekke ut hennes nettside handel123 eller facebooksiden HER.

Høstaktiviteter for barn (eller barnebarn). Hos oss har trolldeig vært en stor hit, helt fra Miriam var stor nok til å ikke spise deigen. Vi sitter gjerne en hel ettermiddag med trolldeig og koser oss med pepperkakefigurer, og hele neste ettermiddag maler vi figurene. Lim på magneter, så har barna laga flotte kjølekapsmagneter. Vi har vært så heldige å få tilsendt noen pakker playmobil fra Hadeland PR (ikke pålagt å skrive noe om de, men er så fornøyd, så velger å tipse dere). Her har de playmobilfigurer fra de minste barna til de største, og både Jakobs sjørøverskute og Miraims feer har blitt leika med om hverandre her hjemme de siste ukene. Dette er jo leiker som har eksistert i en årrekke, og som ikke består av «ørti smådeler». Et tips på regnfulle høstdager altså!

Ut på tur! Enten det er deg aleine, sammen med en venn eller hele familien – kle dere godt og gå ut. Et morsomt tips om du ha med deg barn, er å male en eggekartong innvendig i mange forskjellige farger. Gi barna så hver sin, og la de gå på skattejakt i naturen og se hvem som først finner gjenstander i hver enkelt farge.

Hva  liker du å gjøre om høsten?

Og du – husk å melde deg på GIVEAWAYEN! Vinner trekkes i kveld!

6 Comments:

  1. Utrolig fine høstbilder ❤️ Og fine tips! Høsten kan være veldig fin!!

  2. Høsten er en favorittårstid her og ??
    God høst til dere!

  3. Veldig fine høstfarger 🙂 De strømpebuksene passer også perfekt på høsten 🙂

Legg inn en kommentar