Åpen brannstasjon

Flere som var på åpen brannstasjon i helgja? Over hele landet holdt brannstasjonene åpent for at barn (og voksne) kunne få komme og se, kjøre brannbil, prøve vannslangene og lære om brannsikkerhet.

Vi var tidlig ute, og da det åpnet på Notodden brannstasjon var vi allerede klare. Vi hadde knapt kommen innenfor før Miriam pekte på branbilkrana (heis? lift?) og sa at ho ville opp. Så det første vi gjorde var å kjøre høyt opp i lufta, mens Miriam hvinte av lykke! Vi har nemlig sett at Karsten og Petra gjør det på film. Vi fikk sitte foran i brannbilen og kjøre ei runde med blålys, vi gikk natursti og fikk brannhjelm fylt med godteri og spyle med de store vannslangene.

Har du hørt om brannleken? Det handler om å lære barna om brannøvelser og slikt. Bare et tips jeg kom over, så vil du sjekke kan du se her.

Var du på besøk på åpen brannstasjon?

2 Comments:

  1. Vi var ikke på en fysisk brannstasjon, men fikk brannbilene og redningsbilee rett utenfor hotellet. Barna fikk tur opp i redningsbilen og ti meter opp i luften! Og bruke vannslangen. Veldig stas!

Legg inn en kommentar