Den beste uka…

… på skolen noen gang! Jeg hadde forrige uke det som kalles samlingsuke her på Notodden. her har alle nettstudentene i Kunst og Håndverk møttes, mala, hatt det sosialt og lært utrolig masse praktisk. Jeg har alltid elsker slike praktiske hobbyrelaterte ting, og synes at året på design og håndverk på videregående har vært det beste skoleåret. Men forrige uka var jammen bra.

Vi hatte tema maling, og har lært så utrolig mye. Læreren vår var fanatstisk, og veileda oss til å klare det vi trodde ar umulig! Ikke visste jeg at litt tålmodighet og veiledning kunne gi så gode resultater. For jeg må rett og slett si jeg er kjempestolt av det jeg viser fram av bilder og malerier her i dag, for dette trodde jeg ikke jeg skulle klare.

Bildet øverst er et seascape-maleri av øya Lovund, som min svigermor kommer fra. Bildet i A2-format. Jeg har prøvd å velge motiver som på en eller annen måte sier noe om meg eller som er relatert til noe jeg driver med, så bildet over har jeg kalt Bjerkelund. Det er malt med soft pastell og tegnet med oljepastell og er som maleriet i A2-format. I tillegg fikk vi skjære ut i lino og trykke med dette. Det gjorde jeg også i valgfag trykk&foto i vg3, så jeg gledet meg masse til oppgava. Siden jeg elsker å plante og dyrke mine egne grønnsaker, valgte jeg å skjære ut neper og gulrøtter. Det tok 4 timer… men jeg er knallfornøyd med resultatet!

Jeg har absolutt valgt rett fag!

Hva synes du om bildene?

ps- følger du bloggens facebookside? I såfall kan du delta i en flott giveaway på nettopp facebooksiden
-> Monicas liv

4 Comments:

  1. Lovund… ligger i min hjemkommune 🙂 så jeg likte det bildet best ??

    • Det er mitt favorittbilde også =)

      Kult! Visste det vare i området, men ikke at det var samme kommune =) Artig. Simon har (bokstavelig talt) halve slekta si på den øya, så der har vi feriert en del =)

  2. Så flink du er, Monica! Morsomt å være kreativ og du har tydeligvis funnet din «greie» ??

Legg inn en kommentar