Warm & cozy

Som jeg har skrevet om i tidligere innlegg, er høsten min favorittårstid. Med kaldere dager ute, betyr det gode varme klær inne, varm kakao og gode bøker. Og nettopp et tips til gode klær skal jeg gi deg i dag. Det er første onsdag i måneden, og det betyr nyhetsslipp hos me&i. Jeg hadde homeparty på mandag, og jeg og gjestene mine fikk faktisk se nyhetene for to dager siden. Eget innlegg om treffet kommer i løpet av uka.

Dette nyhetsslippet heter warm&cosy, og det er ikke uten grunn. Som i fjor slår de til med deilige pysjer til barna + undertøy i samme farger og mønstre. Alle barneklærne er økologiske. I tillegg kommer det velourbukse og flaggermus-genser, og velourtights og flaggermus-tunika. Og body da, så man kan match søsken i alle aldre. Velourbuksene er kjempegode, jeg har flere varianter til begge ungene, så de veit jeg er knallgode!

Til voksne er det både en nydelig flettestrikke poncho, matchende lue og skjerf og vlourkjole. Jeg må innrømme at jeg synes kjolen på ser ganske grell ut i fargen på bildet her, men i virkeligheten er den kjempeflott og utrolig god på! Så den bestilte jeg meg på homepartyet på mandag.

Resten av nyhetene er å finne HER, og vil du vite mer om det å være vertinne, kan du se HER.

2 Comments:

Legg inn en kommentar