Hvorfor kjøre når man kan sykle!

Etter at vi flytta, bor vi mye mer sentralt enn før. Fra å måtte ut på motorvei for å komme oss til barnehage, skole, jobb og butikk, kan vi nå gå eller sykle til nesten alt. Barnehagen er litt for langt unna til at vi kan sykle med to små bak, men både til butikk og jobb sykler jeg. Jeg gjør det egentlig ikke for verken å trene eller for miljøet, men det er bare bonusen på toppen av å komme seg ut og få frisk luft. Særlig nå på høsten, som det begynner å bli kaldere!

Som lita var jeg masse ute på sykkel. Runde etter runde, overalt hvor jeg skulle. Nå er det Miriams tur, og med sin balansesykkel hun fikk til 2årsdagen har hun blitt veldig flink. Snart må sykkelen byttes ut med en større modell, og da har vi fått tips om siden Bikester. Dette er en nettside med sykler og sykkelutstyr, og man kan få alt fra sykkelklær, stativer, sykkeldeler og selvfølgelig sykkel hos Bikester. De har et bredt utvalg,til profesjonelle, terrengsykler, treningsinteresserte, til alle, både liten og stor. Med god service og 100 dagers returrett veit dere hvor dere bør se etter sykler og sykkelutstyr!

Vi har ikke sykkelvogn til de små, men det str på ønskelista. Eller et sykkelsete bak til hver av syklene våre så alle sammen kan dra ut på tur sammen. Tenk så fint å kunne få med seg begge to ut på tur og la sykkelgleden jeg hadde som barn smitte over!

Er du glad i å sykle?

 

Legg inn en kommentar