Hyttetur i øs pøs regnvær!

Joggedress. Småkald hytte. Avslapping. Vedovn. Strikketøy. Utedo. Regnvær. Brettspill. Ullsokker. Null internett.

Legg til litt god mat, venner og skravling utover natta så har du oppskriften på det jeg kallen en perfekt hyttetur.

I helgja var det meldt øs pøs regnvær – og det ble det – me likevel dro vi på hyttetur. Et vennepar av oss har et hyttested på sørlandet, og fredag ettermiddag dri vi fire voksne og tre små nedover for å tilbringe noen netter i deres ferieparadis.

Den første linja i innlegget oppsummerer helga ganske godt, men jeg skal dele noen bilder med dere. For når man sover på et sted der utedoen befinner seg i låven utenfor, og det er meldt 200mm regn på to dager, ja da blir det jammen noen løpeturer ut i regnet. Lurer på hva naboene må ha tenkt der vi løp med støvler lånt fra hytta, i joggebukse og en paraply som nærmest vrengte seg mens vi vassa over til låven. Knipsa et bilde en av dagene, og vanndammene dere ser på bildet ligger midt utpå en golfbane…

Lørdag valgte vi derfor å ta med oss ungene ( på 1, 2 og 3 år), til lekeland i Kristiansand. Jeg veit ikke hvem som hadde det morsomst, men jeg tror vi voksne fikk tatt igjen for at det ikke fantes slike leikeland da vi var små!

Etter mange timer i leikeland var de små så slitne da kvelden kom, og vi voksne (i den grad jeg føler meg voksen…) fant fram brettspilla. Like moro hver gang, og en artig aktivitet enten det er på hytta eller heime.

Det er noe med å være på hyttetur en helg. Man får slappa av, kobla av fra skole og jobb, tilbragt tid sammen og lada opp. Slike helger er deilig innimellom!

Hva gjør du helst for å slappe av i helgjene?

2 Comments:

  1. Det er akkurat sånn hytteturer skal være, Monica!
    Til tross for dårlig vær, ser det ut til at både små og store har hatt det koselig!

    God helg!
    Klem!

Legg inn en kommentar