Homeparty

Mandag forrige uke var det klart for homeparty her hjemme. 9 jenter var samlet til jentekveld og var klare for skravling, prøving av klær og kaker. Jeg er som dere veit bloggvenn for me&i, som vil si at jeg blant annet får være med å se kolleksjonen som slipper hvert halvår litt før alle andre, får innsikt i produksjon av klærne og ikke minst prøve og vise de fram for de som vil de. Klærne har jeg brukt mye lenger enn jeg har blogget sammen med dem, og på treffet var det fler som ikke kjente til merket fra før.

Jentekveld betyr for meg en god anledning til å bake, så føl min flinke selger Tine satte i gang fikk gjestene forsyne seg av  noen av mine kreativiteter fra kjøkkenet. De fleste som kom var småbarnsforeldre og likte idèen med å prøve klær hjemme i egen stue, uten utåmodige barn som ville være med. Med unntak av meg da, for Miriam syntes det var så spennende med masse mennesker i stua, så etter å ha prøvd en god stund fikk ho til slutt lov til å være med. Sjarmtrollet mitt <3 Ho fant en favorittgenser som skulle prøves på, og i dag kom den i posten, sammen med 3 bukser, 2 kjoler, 2 topper og ei lue. Disse tre ble favoritter hos oss og ligger nå klare til barnehagen i morgen.

Om du er nysgjerrig på dette med homeparties og klærne fra me&i skal du nå få høre litt om det. Som vertinne inviterer man venner og kjente som har interesse for fargeglade, myke klær. Det er ingen kjøpetvang. me&i har klær til barn, dame og nytt av sesongen er også sko. På homepartyet viser en selger fram klærne, der man som gjest og vertinne får prøve i fred og ro før man bestille det man ønsker. Betaling skjer først etter en måned, og som vertinne får man både en vertinnegave (<- link) og 20% på et valgfritt plagg.

Jeg elsker slike treff, og da prøving og bestilling var unnagjort, satt alle jente lenge igjen for skravling og kos. Slike treff er undervurdert – en super måte å få samla en stor gjeng og ha det hyggelig sammen!

Har du hatt homeparty før?

2 Comments:

  1. OM jeg har?? Digger det. Handle og prøve i ro og mak❤️

Legg inn en kommentar