Vil du gi meg din stemme?

Jeg har meldt meg på i konkurransen «Norges beste bakst» og om bare 3 dager kåres vinnerene. Et dommerpanel skal velge ut de tre beste oppskriftene der vinnerene fåt flotte bakeprodukter, men nytt av året er at det også skal være «publikumspris». Denne prisen deles ut til oppskriften/bildet som har fått flest likes, og derfor frir jeg nå til dere, mine lesere. Jeg elsker å bake og deler gladelig en oppskrift i uka med dere. Det er med oppskrifta Brasiliansk Gulrotkake jeg har deltatt, og jeg blir superduperglad om du kunne klikket deg inn og stemt – det tar deg under 20 sekunder! Det hadde betydd mye for meg. Lenken finner du HER

Og du – vil du ser mer av bakinga og oppskriftene jeg holder på med, så kan du klikke deg inn å følge bakesiden Monicake

5 Comments:

  1. Selvsagt stemt på deg, Monica!

  2. Da har jeg stemt på deg! Lykke til 🙂

Legg inn en kommentar