Søndagskos og familiekino

God søndagskveld! Har dere hatt en fin helg?

Da vi bodde i Kragerø, hadde vi ofte «familiekino» i helgene. Miriam fikk velge film, litt godis vi poppa popcorn og fant fram tepper før vi satte oss i sofaen alle sammen, for å se»Karsten og Petra», «Pelle politibil» eller andre barnefilmer. Vi har ikke gjort det etter at vi flytta hit, men i dag fikk vi altså fortsatt tradisjonen.

Etter ønske fra snuppa ble det «Karsten og Petra på safari», lørdagsgodtet som ikke ble spist i går og popcorn, før alle krøyp opp i sofaen for å kose seg sammen. Minstemann holdt ut til det var tomt for rosiner, men slike stunder er koselige for alle uansett.  Og viktige, spesielt for Miriam som har styringa på hvordan stunda skal være.

En søndag slik den skal være <3

Hva har du gjort i helgja?

3 Comments:

  1. Koselig! Vi har brukt lørdagskveldene slik og det er veldig koselig etter at man har kranglet ferdig om hvilken film man skal se ? nå er det Skal vi danse vi ser hver lørdag så da er det ingen krangling og bare kos!

  2. Vi har også ofte Filmkvelder med guttene og det er stor stas! Og langt enklere for oss enn å dra på kino. Karsten og Petra er pop her og og Sabeltann! Men for øyeblikket er det Vaiana som er heltinnen til de tre minste!
    Så ut som en digg søndag hos dere ?

  3. Jeg elsker hjemmekino! Nå er jentene så store at vanlig kino ikke er stress, men fortsatt koser vi oss så ofte vi kan hjemme. Herlig søndag!

Legg inn en kommentar