Middag i det fri

Da jeg var lita, var vi stadig på tur ute i skog og mark, uansett årstid. Jeg og min søster lærte tidlig å fiske, vi sov i telt og å lage bål. Mine foreldre var kjempeflinke til å ta oss med ut, og det er noe jeg er veldig takknemmlig for etter at jeg fikk barn. Selv om vi ikke er så friluftsmennesker som jeg ønsker at vi skal være, er vi mye ute med ungene og prøver å videreføre det våre foreldre lærte oss.

Til min 25-årsdag for et par måneder siden, fikk jeg stormkjøkken. Jeg har ikke rukket å få teste det ut før nå, men siden det har var noen utrolig flotte høstdager i forrige uke, pakka vi bilen, henta ungene tidlig i barnehagen og reiste til Uvdalstjønna i Bø.

Stormkjøkken og pølser ble laget, og  neste gang (når det planlegges bedre) skal suppekjelen testes! Miriam syntes det var kjempestas å få være med å snu pølsene, og fikk være med å fiske. Vi fikk dessverre ikke fisk noen av oss, men vi fikk nå prøvd noen kast hver.

Begge ungene elsker å være ute, og har gjort det fra de var bittesmå. Helt topp for oss, så vi kan kose oss masse ute, la de være nysgjerrige og leite rundt etter det som er å finne og få spørre om alt de lurer på.

Stormkjøkken, fisketur, utelek, frilutftsliv og middag i det fri – anbefales!

 

Er du glad i å være ute?

2 Comments:

  1. Jeg ønsker meg stormkjøkken og en skikkelig termos! Dere er flinke til ¨å komme dere ut!

Legg inn en kommentar