En liten stor overraskelse i posten

I forrige uke fikk jeg plutselig en hentelapp i posten. Jeg gikk og ventet på noe klær jeg hadde bestilt til ungene, men da får jeg jo vanligvis en sms med kode, men denne gangen så var det tatt en kopi av selve pakka og sendt i posten. Jeg skjønte ingenting, og da jeg var på posten og henta ut pakka,forstod jeg fortsatt ingenting.

Da jeg åpna og så var som var inni, ble jeg helt rørt til tårer. Ei som starta som bloggvenn og bloggkollega for noen år siden, har blitt ei god venninne jeg har mye kontakt med. Vi ses med jevne mellomrom, og nå hadde Louise helt ut av det blå, sendt sin favoritt willow tree figur, «Engel, med kjærlighet», sammen med et kort med massse hyggelige ord. Bare sånn fordi ho følte for å glede med.

Noen mennesker altså <3

3 Comments:

  1. Fantastiske Louise! Med hjertet for alle rundt seg ?

  2. Den var deg vel unt, Monica! Og du har sendt meg oppmuntringsgaver og til og med hjemmebakt kjeks og makroner til Sanne. Jeg elsker ting som er hjemmelaget fordi det ligger så mye krefter og tanker bak det.
    Vennene som bloggen har gitt meg betyr så mye for meg, og nå føler jeg meg nærmere mange av dere enn de venninnene jeg hadde før. Spesielt mange av de jeg hadde før jeg ble syk.

    Du er min hverdagsengel, Monica❤️

  3. Så nydelig engel, og for en nydelig handling Louise!

    Livet altså…..

Legg inn en kommentar