Fremsnakk hverandre!

God kveld! Jeg hadde egentlig tenkt til å vise fram noe jeg ble ferdig med i helgja, men været har ikke vært på vår side her i Notodden, så med øs pøs regnvær, fikk jeg ikke tatt de bildene jeg hadde tenkt til. Så i stedet tenkte jeg å fremsnakke og vise dere en butikk en bekjent driver.

Da vi i september var på menighetsweekend, ble jeg kjent med ei flott dame ved navn Giedre. Opprinnelig fra Litauen, men nå bosatt i området her. Det viste seg at ho var eier og driver av en nettbutikk ved navn Handel123 der jeg tidligere hadde bestilt noe klær til ungene. Jeg har i ettertid prøvd flere av strømpebuksene fra firmaet hennes, og er så fornøyd at i dag vil jeg rett og slett framsnakke både henne og butikken og gi dere et tips om dere vil ha tak i varme og flotte strømpebukser, eller barnevogner.

Da jeg fortalte Giedre at jeg ønsket å dele siden hennes for å hjelpe henne å få vit den fram enda mer, og da ble hun så glad at hun ga en gode jeg kunne få gi videre, der dere får 20% på kjøp av alle typer strømpebukser/tights/ull! På siden til høyre ligger et bilde med koden også, dersom dere vil bestille. Kanskje kjekt som julegaver/i pakkekalender? Det er jo så mange skjønne mønster. Koden er MOBJJO20

Håper du blir like fornøyd som meg – og finner en person som fortjener det som du kan framsnakke i sosiale medier! Alle trenger å vite at de blir satt pris på <3

One Comment:

  1. Så fint gjort, heia deg Monica!

Legg inn en kommentar