Nyhetsslipp: Let`s celebrate

Det har blitt første onsdag i måneden, og siden vi alt er i november, er dette årets siste nyhetsslipp hos me&i. Denne gangen har nyhetsslippet fått navnet «let`s celebrate», og som de skriver selv:

«Nå skal det feires ordentlig! Hvis man ikke er klar for å feire jul og nyttår enda, kan man jo feire disse superfine klærne. Passer like fint til fest som til hverdags! Morsomme plagg, fine plagg og ikke minst behagelige plagg! Og med bats eyes på plysjvesten eller den supersøte pingvinen på tunikaen, er det dessuten klær barna vil ha på seg, så det er vinn-vinn for alle!»

Jeg har ikke sett disse klærne live eller prøvd noen av de ennå, men de som har fulgt meg en stund skjønner sikkert at når de har matchende plagg til mor og datter, ender det gjerne i klesskapene våre. Likevel er det den langermede skjortegenseren som er min favoritt. Både stilig og fargerik på en gang, helt Jakobs (les: min) stil.

Hele kolleksjonen kan du finne HER

5 Comments:

  1. Så utrolig fine klær! Håper jeg får en datter en gang så vi kan ha like klær og ?

  2. Jeg stjeler nå klær av mine barn….. men de vil ikke være lik meg tror jeg?

Legg inn en kommentar