Ny genser av strikkepinnene!

Et nytt strikkeprosjekt er av pinnene, og etter å ha ligget nesten 2 uker før jeg hadde tid til å sy fast trådene er den endelig klar til å brukes. På seinsommeren, eller tidlig i høst, kom jeg over et bilde av en strikkegenser jeg syntes var kjempeflott. Da jeg så at genseren kostet 4000, tenkte jeg at en liknende skulle jeg jammen klare å strikke selv. Med to små barn har jeg lært at ulltøy bør kunne vaskes i maskin, så denne genseren har jeg strikket i Drops Karisma på pinne nr 9! Den er derfor både varm og ganske luftig. Genseren ble strikket på ei ukes tid, og da jeg endelig fikk rota fram stoppenåla og sydd den sammen, viste det seg at oppskrfita jeg hadde laga og mekka til selv, passa helt perfekt! Veldig fornøyd med andre ord. Legger ved noen flere skrytebilder, og vil du prøve å strikke den (ca M) har jeg min versjon av nedtegna oppskrift du kan få.

Hva synes du? Er du glad i å strikke?

Følg gjerne Monicas liv på facebook eller på Instagram under brukernavnet @monicabj92 =)

2 Comments:

  1. Jeg skulle virkelig øsnske jeg var like flink til å strikke som deg! Eller kunne strikke … du er kjempeflink! Den var fin og du kledde fargen veldig godt!

Legg inn en kommentar