Travle tider – to spennende uker i møte!

Jeg er SÅ klar for de neste to ukene! Hektisk og spennende, stapp fulle dager, men helt topp. Jeg er jo godt i gang med mitt tredje år på lærerskolen, og de neste to ukene er det tid for praksis. Jeg gleder meg masse, og denne gangen skal jeg være i 5. og 6. klasse på en barneskole sammen med ei fra barneskolen.

Tidligere har jeg vær både på barne- og ungdomsskoler, undervist i alle fag (tror jeg), dissekert i naturfagstimene, vært på ekskursjoner, aketurer, undervisning i klasserom og en masse eksperimenter. Jeg tror det skal bli noen hektiske uker som ligger foran, det er mye som skjer og en annerledes hverdag enn bare to dager med undervisning i uka + hjemmearbeid. men jeg er klar, veldig klar!

Jeg skal jo tross alt ut og øve meg til å bli så god som mulig i mitt drømmeyrke!

2 Comments:

  1. Så spennede med praksis! Lykke til Monica!

Legg inn en kommentar