Etterlengta besøk + mommo-strikk

Praksisuka er i gang og dagene går i ett. Virkelig, her er det ingen pause. Hvert minutt med barna nytes, siden vi får mindre tid enn hva jeg er vant med, og kveldene går til planlegging. Men bare så det er sagt -jeg stortrives i praksis, jeg har valg det rette yrket!

I helgja tok vi turen til mine foreldre. Det er en stund siden sist vi så de, og både for vår og deres del prøver vi å møtes minst et par ganger i måneden. Været var fantastisk, og vi var som vanlig mye ute. Sandkassa og huska er populær for de små, og nå som eplene har ramla av trærne, hadde Jakob det gøy med å hive epler i trillebåra, tømme den ut og fylle opp igjen.

Og til slutt må jeg bare vise dere et lekkert klesplagg. Mamma hadde strikka 4 plagg til hver av ungene, blant annet matchende sett de skal ha på seg på julekortbildene. Men denne genseren til Jakob, er bare sååå skjønn; Mariusgenser med traktor:

Hva har du gjort i helgja?

 

2 Comments:

  1. Tenk at hun har strikket fire plagg til hver av ungene!!! Så heldig de er?
    Elsker hjemmestrikk!
    Viktig med tid hos bestemor og bestefar altså.

    Vi feiret Sannes bursdag i helga. Yayas og kino med 4 jenter. Jeg måtte følge og har lagt langflat siden?

    Ha en fin dag i praksis❤️

  2. Den genseren var virkelig flott! Så heldige dere er som møtes så ofte!

Legg inn en kommentar