Festartikler til alle anledninger!

 

Det er bare to små måneder igjen til vi har en fireåring i hus, og for første gang skal vi ha barneselskep. Jeg som elsker å planlegge og ordne til, har jo for lengst lagra inspirasjonsbilder og planlagt hvordan prinsessebursdagen skal gjennomføres, og for bare noen få uker siden, ble jeg tipset om nettsiden Partyking. Denne siden er en totalleverandør av utkledning og festartikler og har masse kult til bursdager og andre fester. Med mange kategorier satt opp systematisk og enkelt, kan man finne alt mulig. Da jeg kikket meg gjennom de ulike kategoriene, hadde jeg barnebursdagen i bakhodet, og da var det festartikler som ble min favoritt.

Miriam ønsker seg stor tallballong til bursdagen, og siden Jakob fikk en J til sin bursdag, tenkte jeg Miriam skulle få en M til sin bursdag. Jeg har ikke bestilt noe fra siden ennå, men her er det mye i samme farge og stil man kan kombinere, enten det er babyshower, dåp, konfirmasjon, bryllup eller hva det skulle være. Jeg må også si at de er ganske rimelige sammenliknet med andre som har samme produkter!
Uansett hva du skal feire, finner du partyeffekter her! ta en titt på Partyking.no!

4 Comments:

  1. Der inne er det så mye fint!!!!

Legg inn en kommentar