Julekakebakehelg med familien!

En deilig helg går mot slutten. Tradisjonen tro har vi tilbragt en helg før jul i Bø, sammen med svigerfamilie og deres barn klar for juleforberedelser. Helgen har vært fylt med julebakst, pepperkakehuspynting, brettspill, strikking, aking og mye herlig leiketid med de 5 små.

Vi ser dessverre ikke svigerfamilien alt for ofte, og har mye å ta igjen når vi ses. Ungene leiker sammen som bestevenner, og etter litt tid begynte de to minste (5 måneder mellom de) å få opp øynene og nysgjerrigheten for hverandre.

Jeg har masse herlige bilder fra bakedagen, men venter fortsatt på noen til før jeg viser dere en del av tradisjonen i familien. Og du – sjekk de nydelige ullsettene  (det øverste bildet) mamma har strikka til ungene <3

Har du hatt en fin helg?

2 Comments:

  1. For noen skjønne strikkede dresser på bedårende barn!!!!

    Helgen ble brukt til kos og hviøle!

Legg inn en kommentar