Hverdag + GIVEAWAYrush

Hverdagene har den siste måneden gått i hverandre, og hovedsakelig bestått av skole, jobb, pensum og å nyte ettermiddagene med familien. Denne høstens praksisperiode, og det har vært helt supert! Jeg har sammen med er herlig jente fra PEL-klassa fått være i 5. og 6 klasse ved en skole i området, og selv om dagene har vært spennende og innholdsrike, har vi jammen blitt slitne! Nå som praksis er over, er det fullt fokus på arbeidskrav og eksamensforberedelser. Hver dag føles lik, og derfor er det lite hverdagsoppdateringer herfra. I helgjene skjer der heldigvis litt mer, så i dag har jeg for eksempel vært på julemesse og solgt kaker og strikk!

Etter uker der hverdagen har gått i hverandre, nærmer det seg heldigvis jul og juletid. I år som tidligere skal det hver søndag være giveaway til mine følgere, både her og på instagram (@monicabj92)! Og ikke nok med det – i dag har jeg en førjulsgiveaway på en almanakk du kan designe selv. Denne giveawayen går kun på instagram, så meld deg på her, og følg med de fire adventssøndagene, det er nemlig mye flott du kan vinne!

5 Comments:

  1. oioi… jeg skal gi bort en slik almanakk selv, og får en selv. Men jeg har lyst til å gi bort opp til flere også i gaver, så jeg blir med på giveawayen din og krysser fingrene 🙂

  2. Så herlig? Gleder meg til kalenderen din og melder meg på på insta?

  3. Jeg har meldt meg på og krysser fingrene!!!!

  4. Det skal jeg følge med på!!!

Legg inn en kommentar