Julemesse

Et kjapt lite hverdagsinnlegg før jeg må ta kvelden og lade opp – i morgen starter nemlig min 15 dagers hjemmeeksamen og da bør man være uthvilt!

I helgja var jeg og tante Janika på julemesse i skien, der vi solgte ting vi har laga selv. Janika er utrolig kreativ når det gjelder scrapping og hobbyting, og på hennes facebookside Janika`s hobbykrok du både se hva ho driver med og legge inn bestilling. Jeg hadde med meg strikka produkter jeg laga før ei julemesse i fjor + vaniljekjeks og pikekyss. Dessverre var det ganske få innom, siden det var flere julemesser rundt om i Grenland, men en del pikekyss gikk da unna.

Jeg har en del igjen, og siden disse har god holdbarhet er det bare å ta kontakt om du vil ha. Samme gjelder strikka produkter! Jeg hadde med meg monsterbukser i flere farger og størrelser, og disse har jeg laget mange av på bestilling tidligere. Ellers er pannebånd til barn og voksen, tennbrikettskjulere og ullsokker populært. Det meste er strikket på lange bilturer (selvfølgelig når Simon har kjørt), i forelesninger (ups…) eller foran tv, og når ikke ungene får brukt for alt, er det jo gøy at andre kan få bruk for det.

Har du besøkt noen julemesser i år?

 

6 Comments:

 1. Jeg har ikke vært på julemesse i år, men håper å orke en tur på julemarkedet i Spikersuppa til helga. Fast tradisjon!
  Ellers må jeg si at folk vet ikke hva de går glipp av om de ikke kjøper et av dine pannebånd?

 2. For noen nydelige produkter!!!! Jeg har vært delvis med på leveranse til Steinerskolen sitt julemarked. Og så skal jeg på «jul i vinterland» i løpet av desember.

  Klem

 3. Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

  Du er så flink, Monica! Tanten din også, flr de kjeksene der var riktig så søte!
  Synd det ikke var flere innom.

  Selv har jeg ikke vært på noe julemesse … Formen er liksom ikke på topp så har rett og slett ikke prioritert det.

Legg inn en kommentar